Piksi posle Azerbejdžana: “Predaja” ne postoji kao reč u našem rečniku

Posle velike pobede reprezentacije Srbije u Bakuu nad Azerbejdžanom 1:2, slektor Dragan Stojković Piksi ističe da je njegova ekipa uradila ono što je htela.

Najvažnije je da smo uspeli da ostvarimo ono što smo želeli. Važna tri boda. Pripremali smo se za ekstremno tešku utakmicu, što smo i dobili. Dominirali smo u prvom poluvremenu, ne treba to da nas zavara, u drugom smo videli da stvari mogu da odu i u drugom smerurekao je Stojković za Sport klub i dodao:

Čestitam igračima na jakom karakteru i na tome što nisu izgubili nadu u to da ćemo dati drugi gol. Prelepo veče u Bakuu. Apsolutno smo to zaslužili, pokazali smo da smo u ovom momentu bolja ekipa. Niko ovde neće dati četiri-pet golova. Izmene su doprinele tome da se ponovo uspostavi igra, da uspostavimo ritam, drugi gol je bio kruna Mitrović dva gola, opet fantastičan skor.

Selektor je posebno zadovoljan jer je njegova ekipa pokazala karakter i nije odustala posle 1:1.

U svakoj utakmici moramo da pokažemo ovo lice, da ’predaja’ ne postoji kao reč u našem rečniku. Svaki meč će biti težak, ali uz koncentraciju, fantastičnu borbenost koju su pokazali i veru u dobar rezultat koji će nas sve usrećiti… Mislim da je ovo put koji moramo ići. Imam veliku satisfakciju – naši igrači dolaze iz teških prvenstava, ne treba zaboraviti na umor, pokazali su strahovitu želju da startujemo kvalifikacije kako treba. Čestitam im na snažnom mentalitetu, na tome radimo i možemo da budemo zadovoljni, završio je Stojković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE