Salah radije ne bi o svojoj budućnosti

Najbolji strelac Liverpula Mohamed Salah u intervjuu za ,,Marku” nije želeo da govori o svojoj budućnosti.

Otkako je stigao među ,,crvene” 2017. godine, Salah je konstantan kada je reč o golgeterskom učinku. Mnogi su ga osporavali, ali je Egipćanin iz sezone u sezonu pokazivao da oni greše. I ove sezone je najbolji strelac svog kluba, koji ne blista u odbrani titule šampiona Engleske.

Iako ima ugovor do 2023. godine, i dalje je neizvesno gde će on nastaviti sezonu. U ranijim intervjuima je isticao da nema ništa protiv da ostane u Liverpulu, dok ovog puta govoreći za ,,Marku” ništa nije hteo da otkriva.

Nije do mene. Videćemo šta će se dogoditi, ali radije ne bih da govorim o tome. Bar ne sada – kazao je Salah, a potom se nadovezao na pitanje novinara šta misli o igranju u Španiji.

– Nadam se da ću igrati još mnogo godina. Zašto da ne? Niko ne zna šta će da se dogodi u budućnosti. Jednog dana, možda i da – istakao je Salah.

Tim sa ,,Enfilda” će se u četvrtfinalu Lige šampiona susresti sa Real Madridom, a posebna sećanja kako navijače, tako i igrače ovog kluba vezuju za 2018. godinu kada su u Kijevu izgubili od ,,kraljevskog kluba” u finalu ovog takmičenja. Salah je taj meč napustio u prvom poluvremenu zbog povrede ramena koju je zadobio nakon duela sa Serhiom Ramosom.

– Recimo da ću ja imati posebnu motivaciju za taj dvomeč. Ipak, ono što će da se dogodi sada, neće da promeni ishod meča u Kijevu. Tako je, kako je. Od Kijeva, osvojili smo Ligu šampiona i Premijer ligu. Mi smo pobednici, a to je velika promena – završio je Egipćanin.

Prvi meč Real Madrida i Liverpula igra se u Španiji 6. aprila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj: Na kraju se pamti rezultat, ovaj tim ima potencijal

Fudbaleri Partizana poraženi su od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije rezultatom 2:1. Trener crno-belih, Igor Duljaj je izneo...

POVEZANE OBJAVE