ZAMKA ZA ITALIJANE – Radonjić i Zvezda napadaju Armani

“Puče stotka” – glasili su naslovi pre samo nekoliko dana, a ti naslovi razgalili su navijače Crvene zvezde.
U utakmici protiv FMP-a, crveno-beli su pokazali da brzo ostavljaju za sobom sve loše rezultate, a da li će se na isti način suprotstaviti i Armaniju – ostaje da vidimo.


Da su uslovi uobijačajeni i da prepun “Pionir” dočekuje skupe Italijane – druga bi se pesma pevala, ovako u redovima Zvezde se ponekad uvuče i određena doza strepnje.
Klub sa Malog Kalemegdanaj je do sada odigrao šest evroligaških utakmica protiv milanskog tima i upisao šest pobeda, neretko i vrlo ubedljivih, ali znate kako kažu – nikada ne treba potceniti protivnika, naročito ako je on “ranjeni lav” koji vreba priliku da se domogne vrha tabele.


A, od koga to preti opasnost? Kevin Panter – dobro poznato ime Zvezdinim navijačima, a takođe i i uvek dobro raspoložen protiv svog bivšeg kluba.


Od kako je “obukao” Armani, Panter ne propušta priliku da zatrpa koš crveno-belih, a u tome će mu se verovatno pridružiti i Vladimir Micov – još jedno prepoznatljivo ime svim ljubiteljima domaće košarke.
Međutim, ima i Zvezda svoje adute, a tu se, pre svih, misli na Džordana Lojda, koji u velikoj meri utiče na njihovu igru i na krajnji rezultat. Izostanak Branka Lazića na prethodnoj utakmici je malo zabrinuo navijače, ali sada se nadaju da će popularni LeBranko ipak istrčati na teren “Ponira”.


Bilo kako bilo, četa Dejana Radonjića će biti spremna da dočeka italijanski tim, a kako da vi spremni dočekate još jedno evroligaško veče? Evo recepta: najpre kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje, u iznosu od 1.500 DINARA, a onda se prepustitie čarima NAJVEĆIH KVOTA NA SVETU.
A s obzirom na to da SAMO U MERIDIANU možete ostvariti i neverovatan bonus na parove – i do 2000%, vredi naglasiti koje vas to još utakmice čekaju ove večeri.


U Španiji je najavljen spektakl pošto će Real Madrid dočekati Efes i našeg Vasu Micića, koji će pokušati da skine krunu “kralju”. Osim toga, vredna pomena je i utakmica Bajerna i Vladimira Lučića, koji će dočekati Fenerbahče na čelu sa Igorom Kokoškovim i Markom Gudurićem.

Uostalom, kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE i ne zaboravite da vas u Meridianu čeka i novi virtual pod nazivom Instant Euroleague Legends.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pioli je bivši, poznato ko ga menja na klupi Milana

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli definitivno napušta Milan na kraju sezone. Nekadašnji trener Bolonje, Fiorentine i Lacija je na...

POVEZANE OBJAVE