Zvezda rutinski protiv “traktorista”, IMT zaslužio bar gol

Crvena zvezda – IMT 3:0 (3:0)
Falćineli 4′, Katai 11′, Falko 21′

Fudbaleri Crvene zvezde opravdali su ulogu favorita protiv IMT-a i plasirali se u polufinale Kupa Srbije.
Popularni “traktoristi” nisu ostavili loš utisak i po prikazanoj igri ne bi bilo nezasluženo da su postigli makar gol u duelu sa srpskim šampionom.

Već u 4. minutu Zvezda je povela. Napada je išao po levoj strani, Ivanić je kratko ostavio loptu Rodiću koji je centrirao, a Falćineli glavom savladao Katića, inače golmana Zvezde na pozajmici u IMT-u. Nepuna dva minuta kasnije Srnić se našao oči u oči sa protivničkim golmanom, ali je šutirao pored stative.

Gosti su prvi put zapretili u 7. minutu, izveden je korner sa desne strane, a Lučić je šutirao pravo u Popovića. Pobednik je rešen u 11. minutu, Katai je izveo slobodan udarac i majstorski savladao Katića, koji je još jednom vadio loptu iz mreže desetak minuta kasnije. Ivanić je sjajno proigrao Falka, koji je postigao prvi gol u crveno-belom dresu.

Između dva gola Zvezde veliku priliku imao je Lučić i to posle velike greške Rodića i Degeneka. Lučić je ukrao loptu i šutirao, ali je pogodio spoljni deo mreže. Poslednju priliku u prvom delu imao je Glišić, koji je šutirao pored stative.

U nastavku je tempo malo opao, a prvu šansu imao je Falćineli u 63. minutu. Italijan je ušao u kazneni prostor sa leve strane i šutirao, ali je poslao loptu pored stative. IMT je imao priliku i u 78. minutu, kada je Popović krajnjim naporom izbacio loptu u korner posle šuta Ilića, odnosno u 83. minutu kada je Glišić bio zamalo neprecizan iz slobodnog udarca.

Trba izdvojiti još dve situacije pred golom gostiju. Pavkov je pokušao sa dvadesetak metara, ali je Katić bio dobro postavljen, da bi u samom finišu jedan fudbaler IMT-a praktično izbacio loptu sa gol linije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO ĆE MNOGE OBRADOVATI: Poznat naredni klub Jirgena Klopa?!

Sredinom sezone Jirgen Klop je šokirao fudbalsku javnost najavivši odlazak sa klupe Liverpula nakon mnogo godina. On je potpuno...

POVEZANE OBJAVE