Azerbejdžanci našli krivca za poraz: Izvinjavam se svima

Reprezentativci Azerbejdžana očekivali su više od utakmice sa Srbijom, ali je kvalitet na kraju bio presudan da “orlovi” odnesu bodove iz Bakua.

Rezultat je posebno teško pao štoperu Elvinu Badalovu, koji je odgovorio na kritike navijača i preuzeo odgovornost za drugi gol Aleksandra Mitrovića.

Ja razumem navijače, oni uvek žele da mi igramo dobro i osvajamo bodove. U pravu su kad me krive za drugi gol, trebalo je da blokiram šut, ali nađalost nisam uspeo. To je moja krivica i izvinjavam se saigračima, stručnom štabu i navijačima. U toj situaciji trebalo je da budem bolji, rekao je Badalov.

Azerbejdžan uz Republiku Irsku nije uspeo da osvoji ni bod na početku kvalifikacija za Mundijal.

Na 1:1 smo verovali da možemo da postignemo i drugi gol. Napadali smo, ali bez završnice i to je nešto na čemu moramo da radimo. Naravno da nismo zadovoljni, bez obzira što smo igrali sa favoritima, želeli bismo više, ali to je realnost. Moramo da radimo i da u sledećim utakmicama osvojimo što više bodova, dodao je defanzivac Azerbejdžana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IAKO JE PORAŽEN: Gaske ušao u odabrano društvo!

Francuski teniser Rišar Gaske (37) izgubio je na startu Mastersa u Madridu. Nakon dva seta bio je bolji Italijan Lorenco...

POVEZANE OBJAVE