Bajern želi Levu i posle 35. godine

Predsednik minhenskog Bajerna Karl-Hajnc Rumenige najavio je mogućnost produžetka saradnje sa svojim najboljim fudbalerom Robertom Levandovskim.

Izuzetnom Poljaku ugovor sa Bavarcima ističe 2023. godine, kada će napuniti 35, ali u nemačkom klubu ne nameravaju da ga se odreknu nakon toga. Na ,,Alijanc areni” veruju da napadač Robertove klase može i nakon 35. godine da ponudi još, pa planiraju da mu ponude novu saradnju.

– Robert ima ugovor do 2023. godine i ja sam ubeđen, da, sa njegovim profesionalizmom, kraj još nije saopšten – istakao je Rumenige.

Levandovski igra izvanredno ove sezone sa 42 gola i osam asistencija na 36 utakmica ove sezone. Međutim, trenutno je doživeo blažu povredu kolena, koja će ga odvojiti sa terena mesec dana, što znači da Hansi Flik neće moći da računa na njega u dvomeču sa Pari Sen Žermenom u četvrtfinalu Lige šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otac srpskog NBA asa novi član UO Crvena zvezda!

Crvena zvezda dobila je pojačanje u Upravnom odboru. Naime, kako su preneli crveno-beli, "pojačanje" je Ilija Jović, otac srpskog reprezentativca...

POVEZANE OBJAVE