Radonjić: Moramo čvršće protiv Makabija, imaju nekoliko vrednih pobeda u poslednje vreme

Košarkaši Crvene zvezde utakmicom sa Makabijem završiće ovosezonski evroligaški nastup u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

“Ponos Izraela” igra dobro u poslednje vreme, u utorak je savladao Barselonu, a o tome je uoči ovog meča govorio i trener Dejan Radonjić.

Očekuje nas ekipa Makabija koja je u dobrom ritmu u poslednje vreme, zabeležili su nekoliko vrednih pobeda poput one nad Žalgirisom u Kaunasu i sinoć protiv Barselone u Tel Avivu. Radi se o ekipi koja ima izuzetan individualni kvalitet, popunjeni su na svim pozicijama, i da nije bilo nekih nesrećnih poraza bili bi sigurno u borbi za viši plasman. Mi moramo da odigramo ovu utakmicu mnogo čvršće i mnogo bolje u odbrani nego što smo odigrali ovu protiv Armanija, naglasio je trener crveno-belih.

Kapiten Branko Lazić razmišlja na sličan način.

Očekuje nas novi izazov, ne samo što ova utakmica dolazi kao druga u duplom kolu što je uvek bio dodatni napor. Makabi igra odlično poslednjih nekoliko nedelja, imaju po dve vezane pobede u oba takmičenja, a u kakvoj su formi najbolje govori jučerašnji duel sa Barselonom. Igraju brzo, imaju sjajne individualce i napadače, što govori da ćemo morati da odigramo dobru odbranu i mnogo čvršće nego protiv Armanija, izjavio je Lazić.

Utakmica je na programu u četvrtak od 21 sat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE