Rajković: Kostić sledeći put da gleda iza sebe

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković bio je zadovoljan pobedom u Bakuu nad Azerbejdžanom od 2:1 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Nakon tri runde, Srbija ima sedam bodova, što je veoma ohrabrujuć rezultat. Može se reći da je prvi kvalifikacioni prozor bio uspešan, ali nije bilo lako u Bakuu. Moglo je da ode i u drugom smeru.

– Generalno, dobro smo počeli meč. Na vreme smo dali gol i priveli poluvreme kraju. Nešto slabije smo ušli u drugo poluvreme, pad koncentracije na početku tog dela igre, imali su penal iz praktično prve šanse… Ipak, pokazali smo karakter do kraja, postigli još jedan gol i dobili meč – smatra Rajković.

U prvom poluvremenu, Rajković se istakao sjajnom intervencijom u situaciji jedan na jedan.

– Imali smo jedan mali nesporazum u prvom poluvremenu, na svu sreću uspeo sam da odbranim. Na svu sreću, nije bio strašan šut. Samo sam uradio svoj posao.

Azeri su do gola stigli preko penala koji je skrivio Filip Kostić. Nespretna intervencija krilnog igrača Ajntrahta.

– Nije ga video, bio je okrenut leđima i gledao je samo loptu. Dešava se, to je nešto normalno, nećemo mu mnogo zameriti, samo sledeći put mora da gleda malo iza sebe – rekao je Rajković uz osmeh.

Prvo mesto u grupi, zajedno sa Portugalijom, i te kako prija.

– Prija to što smo prvi u grupi, nadam se da ćemo tu i ostati na kraju kvalifikacija i da ćemo ostvariti cilj koji smo zacrtali kada smo se okupili – završio je golman Remsa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE