Sjajne role Bogdanovića i Jokića, Nikolin 42. dabl-dabl u sezoni [VIDEO]

U toku noći između utorka i srede odigrano je četiri meča u okviru NBA lige, a na parketu su se našla dvojica srpskih igrača.

Da je zdrav Džoel Embid, imali bismo direktan okršaj dvojice najvećih kandidata za MVP nagradu u Koloradu. Ovako, Nagetsi su upotpunosti iskoristili odsutnost kamerunskog centra i sigurno savladali Filadelfija Seventisikserse sa 104:95.

Bilo je u nekoliko navrata tokom treće deonice i maksimalnih +25 za tim Majka Melouna, koji je do pobede došao zahvaljujući triju Marej-Porter-Jokić.

Zajedno su postigli 78 od 104 poena Nagetsa, a prednjačio je Marej sa 30, dok je Porter upisao tri manje. Nikola Jokić je meč završio sa 21 poenom, 10 skokova i pet asistencija. To mu je bio 42. dabl-dabl ove sezone.

U Arizoni, Finiks Sansi ugostili su Atlanta Hokse i umalo da propuste sve ono što su tokom čitavog meča gradili. Ejton, Brdižs i Krauder su sprečili senzacionalan prekoret Hoksa na tri minuta pre kraja.

Najefikasniji akter ovog duela bio je Bogdan Bogdanović sa 22 poena i četiri skoka i šest asistencija. U njegovoj ekipi pratio ga je Tre Jang sa 19. Kada je reč o Sansima, 21 poen zabeležio je Devin Buker.

Vašington Vizards – Šarlot Hornets 104:114
Denver Nagets – Filadelfija Seventisiksers 104:95
Los Anđeles Klipers – Orlando Medžik 96:103
Finiks Sans – Atlanta Hoks 117:110

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petorica reprezentativaca dobijaju priznanja od FSS, odlične vesti za fudbalski Niš i Novi Sad

Završena je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj je doneto nekoliko odluka. Jedna od njih tiče se...

POVEZANE OBJAVE