Gaćinović pred gostovanje u Lučanima: Nadam se da će nam se bar malo vratiti

Ovog vikenda nastavlja se Linglong Superliga Srbije, a od pet mečeva koliko će biti odigrano u petak pažnju privlači i duel Mladost – Radnički Niš.

Lučanci su lošijim igrama u poslednje vreme došli u situaciju da strahuju za opstanak, a boljim rezultatima ne može se pohvaliti ni Radnički, koji je ipak u nešto boljoj situaciji na tabeli.

Šef stručnog štaba Radničkog Vladimir Gaćinović optimista je pred neugodno gostovanje, iako ni ovog puta neće moći da na teren pošalje najjači sastav.

Bićemo veoma oslabljeni, pošto zbog povreda neće igrati Nikola Stevanović, Dušan Pantelić i Filip Marković. Oni su veoma bitni igrači za našu igru i sistem, ali koga nema bez njega se može i mora. Imamo kvalitetan roster i verujem da će njihove zamene ispuniti očekivanja. Pred nama je težak i fizički zahtevan meč. Mladost mi je nekako najsličnija nama prema načinu igre. U pitanju je tim prepun iskusnih internacionalaca i prekaljenih superligaških fudbalera i moraćemo da budemo na maksimumu ukoliko želimo da ostvarimo povoljan rezultat. Dobro smo radili tokom ove pauze i očekujem da budemo na potrebnom nivou. Trebaće nam naravno i malo sreće, a s obzirom na to da u poslednje vreme nismo njeni miljenici, sada se nadam da će nam se malo vratiti u Lučanima. U svakom slučaju znamo šta nam je činiti. Imamo plan, idemo tamo da se nadigravamo i na pobedu i verujem se da ćemo uspeti, rekao je Gaćinović.

Duel u Lučanima biće odigran u petak od 17 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZNA SE KO JE DOBITNIK: Ovako izgleda trofej “Dejan Milojević” (FOTO)

Hrvatski košarkaš Luka Božić obeležio je ovu sezonu u ABA ligi. Osim što je najbolji poenter, on je pokupio još...

POVEZANE OBJAVE