TSC protiv Proletera traži pobedu za približavanje vrhu tabele

Fudbaleri TSC u petak 02. aprila od 17h  dočekuju ekipu Proletera, u 29. kolu Superlige Srbije, sa ciljem da u tom meču osvoje sva tri boda i da se izbore za što bolju poziciju na tabeli.

Pomoćni trener Stefan Janković  je na konferenciji pred meč rekao da je ekipa tokom pauze radila dobro i da je imala  po dva treninga dnevno te da  su igrači, bez obzira što duži vremenski period igrači rade bez šefa struke Mladena Krstajića, dobro odgovorili na sve zahteve tokom treninga.

U subotu nam dolazi Proleter iz Novog Sada, koji je u odnosu na prvi deo sezone ušao u neku vrstu promenljive forme, više nemaju kontinuitet kakav su imali na jesen. Čini mi se da su u prethodne tri utakmice primili preko 10 golova u gostima,  a mi ćemo pokušati da iskoristimo  njihovu trenutnu slabost. Naravno, mi protivnika poštujemo kao ekipu, nije sporno da imaju individualni kvalitet, ali mi uvek idemo na pobedu, rekao je Janković.

Janković je naglasio i da se ekipa dobro pripremila i analizirala protivnika tako da ga spremno dočekuje i dodao :

Veoma sam zadovoljan igrom svog tima u prethodnom  periodu, kao i osvojenim bodovima u poslednje dve utakmice i pobedom protiv Inđije u prijateljskom meču. Cilj nam je da ostvarimo što veći broj pobeda, kraj sezone se približava, a nama nije svejedno koje mesto ćemo zauzeti na tabeli. Imamo velike ambicije i idemo na pobedu, završio je prvi asistent Mladena Kstajića.

Ove sezone, posle 28 odigranih kola u Superligi Srbije, TSC je 6. na tabeli sa 42 boda iz 12 pobeda, 6 remija i 10 izgubljenih utakmice. Proleter je trenutno 8. na tabeli sa 42 osvojena boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE