Napredak poručuje Zvezdi: Sigurno nećemo biti “lak zalogaj”

Trener Napretka, Milan Đuričić, najavio je da će njegovi igrači pokušati da naprave iznenađenje protiv Crvene zvezde.

Kruševljanima su bodovi preko potrebni u borbi za opstanak, a Đuričić je podsetio na činjenicu da je u fudbalu sve moguće.

Imamo ambicije da pokušamo da pobedimo, ako možemo. U fudbalu je sve moguće, u nadolazećoj smo formi, bilo bi lakše sa navijačima. Očekujem dobru utakmicu, jasno je da je Crvena zvezda favorit, ali sigurno nećemo biti “lak zalogaj”. Daćemo sve od sebe, a na kraju utakmice ćemo videti koliko je to, rekao je trener Kruševljana.

Crvenu zvezdu već u sredu očekuje novi večiti derbi pa ostaje da se vidi za kakav sastav će se odlučiti Dejan Stanković.

Njima nije problem kada im ne igraju trojica, ili četvorica igrača. Imaju pobedničku inerciju, puni su samopouzdanja, čak ni od Milana nisu izgubili. Mi imamo dilemu koji sastav poslati na teren, što zbog snage subotnjeg protivnika, što zbog činjenice da nas već sledeće srede čeka još jedna jako važna utakmica, sa Radničkim u Nišu, a potom duel sa Mačvom kod kuće. Da li će igrati Falćineli, Falko, Katai, Ivanić, svejedno je, to su sve izuzetno kvalitetni igrači, baš kao i Pavkov, koga izuzetno cenim, čak mislim da ne igra koliko bi trebalo. Oni su, dakle tim koji može svakog da ugrozi, što stalno i dokazuju, ali imamo i mi naše adute. Ne možemo da računamo na Tomića, koji se povredio ponovo, ostali su zdravi, ali s obzirom da imamo tri utakmice u kratkom intervalu menjaćemo sigurno po dvojicu, jer nisu svi prošli kompletne pripreme i ne želimo da uđemo u novu seriju povreda, da nam se ponovo ne desi Rad, dodao je Đuričić.

Meč je na programu u subotu od 17 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige. Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i...

POVEZANE OBJAVE