Partizan želi revanš: Moramo da odigramo muški

Košarkaši Partizana dočekaće Krku u 24. kolu ABA lige.

Crno-beli žele da ostvare treću uzastopnu pobedu u regionalnom takmičenju, a žele i da se revanširaju slovenačkom klubu za ubedljiv poraz u prvom delu sezone.

Trener Aleksandar Matović je u najavi meča objasnio šta očekuje od svojih igrača.

U prvom delu šampionata smo protiv Krke imali veoma tešku utakmicu. Oni su odigrali čvrsto, pogodili dosta otvorenih šuteva, napravili na početku veliku razliku i na kraju nas dobili velikom razlikom. U ovom momentu mi moramo prvo da odgovorimo na identičan ‘spejsing’ koji oni imaju, nešto slično Megi, gde visoki igrači uzimaju puno šuteva za tri poena, gde imaju spolja šutere koji šire teren i par igrača koji su odlični u prodorima. Biće izuzetno zahtevna utakmica. Ono što se od nas očekuje je da ponovo odgovorimo muškom igrom, da iskontrolišemo njihove šuteve, sa druge strane ih nadtrčimo, nadskočimo i pokušamo da pobedimo, rekao je Matović.

Centar crno-belih, Erik Mika, očekuje veliku borbu.

Očekujem čvrstu igru sa njihove strane, trener nam je baš govorio o tome da oni imaju svoj dosta jedinstven stil igre i dobro ga se drže. Poznaju našu igru, tako da očekujem jaku borbu. Pripremićemo se psihički i fizički da bismo im parirali energetski i zaustavili taj njihov jedinsteni način igre, izjavio je Amerikanac.

Meč je na programu u subotu od 21 sat u dvorani “Ranko Žeravica”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fudbalski vikend za pamćenje: Ovo su pet utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu!

Pred nama je još jedan uzbudljiv fudbalski vikend – petak, subota i nedelja rezervisani su za top lige, a...

POVEZANE OBJAVE