Vratile se top lige, kvote Meridiana OSTAJU NAJVEĆE – klik OVDE i uzmi 1.500 RSD na poklon

Posle dve nedelje pauze, u kojima smo uživali u mečevima reprezentacije, vreme je da ponovo pratimo najjače fudbalske lige Evrope.

Srbija je dobrim rezultatima osvojila sedam bodova na prva tri meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje su nam donele nekoliko ludih utakmica i rezultata. A, nakon istih, igrači su se vratili klubovima i spremni su za nastavak prvenstva.

Kao i uvek sa većom pažnjom ćemo pratiti učinak srpskih fudbalera i klubova u kojima oni igraju, ali nećemo zaboraviti ni na derbi mečeve i okršaje koji možda i odlučuju o tituli.

Zbog svega što nam vikend donosi, odlučili smo da vas malo iznenadimo.

O čemu je reč?
Pored najvećih kvota koje smo vam spremili za utakmice u nastavku ovog teksta – donosimo vam i BONUS ZA KLAĐENJE i to 1.500 DINARA!

Bonus možete preuzeti odmah OVDE, neophodno je samo da se registrujete. Onda kada to učinite spremni ste da sastavite pobednički tiket.

A šta odigrati? Evo nekoliko predloga:

BORUSIJA DORTMUND – AJNTRAHT FRANKFURT, KEC 1.85
(Subota, 15:30)

Borusija je u sezonu ušla sa šampionskim ambicijama, međutim trenutne ambicije su – prestići današnjeg rivala i obezbediti plasman u Ligu šampiona. Duel četvrte protiv pete ekipe na tabeli Bundeslige, Halanda protiv Luke Jovića i Andrea Silve, proći će bez povređenih Sanča i Vitsela, dok je i kapiten Rojs pod znakom pitanja. Međutim, Borusiji bi mogla da pomogne tradicija koja je ozbiljan protivnik Frankfurta kada gostuje u Dortmundu, gde je poslednji put neporažen ostao 2010. godine. Od tada je Borusija pobedila u svih devet utakmica kao domaćin!

PSŽ – LIL, KEC 1.73
(Subota, 17:00)

Porazom u prošlom kolu, Lil je izgubio prvo mesto na tabeli, a u okršaju sa direktnim konkurentom za titulu pokušaće da se vrati na lidersku poziciju i učini ozbiljan korak ka osvajanju titule. Do kraja sezone je ostalo još osam kola i mesta za greške nema, zato će Parižani svim raspoloživim silama pokušati da opravdaju ulogu favorita. Nejmar se vratio na teren posle povrede, a to znači da će gosti imati gotovo nemoguć zadatak da podjednako dobro, na visokom nivou čuvaju Brazilca i Kilijana Mbapea, pritom paziti i na ostatak ekipe koji je najvišeg kvaliteta.

ARSENAL – LIVERPUL, DVOJKA 2.35
(Subota, 21:00)

Do poslednje četiri pobede u Premijer ligi, Liverpul je stigao u gostima i zato je za Jirgena Klopa dobro što se nakon dvonedeljne pauze Premijer ligi vraćaju gostovanjem. Lošta stvar je što će utakmicu 30. kola igrati u Londonu protiv Arsenala. U prvom delu sezone aktuelni šampion je pobedio rezultatom 3:1, a strelac trećeg gola na tom meču bio je Dijogo Žota. Portugalac je imao problema sa povredom, ali nedavno se vratio teren i pokazao koliko je dobar, pogotovo na utakmici protiv Srbije kada je u Beogradu bio dvostruki strelac. Sa druge strane, Liverpulu će pretiti tandem Obamejang – Lakazet.

ASTON VILA – FULAM, KEC 2.40
(Nedelja, 17:30)

Ako je Žota pokazao koliko je dobar na utakmicama reprezentacije, šta onda da kažemo za našeg Mitra?! Mitrović je tokom čitave sezone postigao svamo dva gola za Fulam u Premijer ligi, a onda je na tri meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo čak pet puta tresao mreže rivala. Ukoliko Skot Parker ima razuma u sebi, Mitrović utakmicu protiv Aston Vile neće krenuti kao rezerva, kao što je to slučaj bio u većem delu sezone. Vila je odlično startovala sezonu, ali je u međuvremenu pala na sredinu tabele. Bezbedna je od zone ispadanja, a postoji prostora za napredak ka vrhu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU ODBRANU TITULE: Polufinale protiv Budućnosti, Partizan počinje prodaju karata

Košarkaši Partizana naredne nedelje počinju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli će biti domaćini Podgoričanima u prvom meču 30....

POVEZANE OBJAVE