Jovanović pred gostovanje Budućnosti: Biće motivisani, sve misli su im usmerene ka ABA ligi

Trener košarkaša Mega Soccerbeta Vladimir Jovanović rekao je pred meč sa Budućnosti da njegova ekipa mora biti maksimalno koncentrisana protiv jakog rivala.

Samo reči hvale imao je trener Mege za svoj predstojećeg protivnika, kojem gostuju u nedelju u podne u Podgorici.

– Radi se jako dobrom timu koji igra veoma dobro. Dejan Milojević radi odličan posao, u ABA ligi su u kontinuitetu vezali jako dobre utakmice. Protiv Zvezde u Podgorici su pokazali da su dobroj formi, u Evrokupu su stigli do četvrtifinala gde su napravili brejk protiv Monaka i bili vrlo blizu prolaska u polufinale. Oni će sad svu svoju energiju i koncentraciju prebaciti na ABA ligu da ostvare što bolji rezultat, u užem krugu su kandidata za osvajanje lige i sigurno je da možemo da očekujemo jednog jako motivisanog protivnika – rekao je Jovanović, pa dodao:

Tim im je sastavljen od odličnih domaćih igrača i iskusnih stranaca uz izbalansiranu spoljašnju i unutrašnju liniju. Imaju jako dobre igrače na poziciji jedan gde su Kobs i Ivanović, dok su unutra Nikolić, Rid, Apić, Mitrović. Imaju jako dugačku klupu koja im pruža raznolikost u napadu i koja drži intenzitet utakmice, jako je teško igrati protiv njih s obzirom da imaju veliki broj igrača koji mogu da rotiraju. Moramo da budemo koncentrisani 40 minuta, bilo kakav pad u fokusu i koncentraciji može puno da nas košta na kraju – naveo je Jovanović.

Posle 23 odigrana kola ABA lige, Mega Soccerbet ima skor 14-9 dok je Budućnost zabeležila 17 pobeda i 3 poraza.

Foto: KK Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PSV na veličanstven način osigurao titulu!

Fudbaleri PSV-a iz Ajndhovena pobedili su kao gosti Herenven rezultatom 8:0 i najverovatnije osigurali titulu. Po dva gola za PSV...

POVEZANE OBJAVE