Kolarov o neigranju protiv Škotske, Piksiju, dolasku u Zvezdu..

Gostujući u emisiji ,,Veče sa Ivanom Ivanovičem” sprski fudbaler Aleksandar Kolarov govorio je o aktuelnim fudbalskim temama, koje se pre svega odnose na reprezentaciju Srbije.

On je govorio i o meču protiv Škotske u okviru kvalifikacija za EP, na kom svojevoljno nije izašao na teren, zbog povrede.

Ja sam doneo odluku da ne igram, nije tačno da mi je trener zabranio. Neke stvari sam na svoju ruku radio, nisam bio zdrav, mogao sam da izađem na teren, pa da se posle tri minuta uhvatim za nogu i da bude sve u redu, kazao je on i dodao:

Mogao sam da očekujem da će FSS tada da stane uz mene, javljali su se i pričali, neko je komentarisao iz svog interesa. Ovaj put ja, pre deset godina neko drugi, zbog penala, očekivao sam da na meni bude najveća krivica. Sada je druga energija, čini mi se, istakao je bivši kapiten ,,orlova”.

Fudbaler Intera osvrnuo se i na novog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Dobra mi je energija u reprezentaciji. Piksi je doneo neku novu energiju u nacionalni tim. Nadam se da će preokrenuti stvari i da se nećemo tu zaustaviti. Sa aktuelnim selektorom imam super odnos. Doći će u Milano, ići ćemo na večeru,  kazao je Kolarov.

On je odgovorio na spekulacije da će zaigrati na ,,Marakani”.

Pisalo se o mom dolasku u Zvezdu, znam. Ma, nije meni problem da se vratim u srpski fudbal, ali igrati protiv nekih klubova… ne treba meni to. Radije bih da se vratim da sednem i odgledam utakmicu. Da se razumemo, ne bih da budem shvaćen pogrešno, nisam se ja rodio u Parizu, pa da mi je sada glupo da igram ovde, nego prosto, stvarno bih voleo da lepo dođem, sednem, gledam Zvezdu i odem kući. Najverovatnije, 99,9% se neću vraćati u naš fudbal, završiću karijeru u inostranstvu, jasan je Aleksandar Kolarov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL ODBRANIO DOMAĆI TEREN: Hezonja ranije morao napolje, incident sa abaligaškim sudijom (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida poveli su sa 2:0 u plej-ofu Evrolige protiv Baskonje. Sinoć su na svom parketu slavili 101:90. Tokom utakmice...

POVEZANE OBJAVE