Milojeviću će biti čudno protiv ,,svojih”

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević priznao je pred meč sa Megom u derbiju ABA lige da će mu biti čudno što je sa ,,druge strane”.

Jednu čitavu deceniju je Dejan Milojević proveo u Megi. Iznedrio mnogobrojne talente i stvorio od Mege pravu fabriku mladih košarkaša. No, od nedavno je na rivalskoj strani, a sada se po prvi put i susreće sa svojim bivšim timom.

– Lično, očekujem čudnu utakmicu – posle deset godina u Megi, na suprotnoj sam strani. Moramo da se resetujemo nakon poraza u Evrokupu i da se fokusiramo na ABA ligu. Ako želimo da zadržimo prvo mesto, nemamo prvo na kiks do kraja regularnog dela – rekao je Milojević.

Ekipa Mege je trenutno na petom mestu i bore se za ulazak u plej-of regionalnog šampionata.

– Mega je najprijatnije iznenađenje. Igrali su sjajnu sezonu, opet su afirmisali mlade igrače. Vlada Jovanović je sjajno uradio posao ove godine. Moramo da budemo maksimalno fokusirani i motivisani da bismo pobedili. Favoriti smo, kvalitetni smo, ali da bi kvalitet došao do izražaja mora energija da bude na maksimalnom nivou – istakao je Milojević.

Utakmica se igra u nedelju tačno u podne.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PSV na veličanstven način osigurao titulu!

Fudbaleri PSV-a iz Ajndhovena pobedili su kao gosti Herenven rezultatom 8:0 i najverovatnije osigurali titulu. Po dva gola za PSV...

POVEZANE OBJAVE