Vlahović doneo bod Violi, ludilo u Napulju, kiša golova na Apeninima [VIDEO]

Izuzetno efikasno popodne u Seriji A (27 pogodaka na sedam susreta, što je gotovo četiri po duelu) obeležilo je meč Napolija i Sasuola, gde je viđeno čak sedam golova. Takođe, nastupala su šestorica srpskih igrača: Dušan Vlahović, Miloš Vulić, Filip Đuričić, Darko Lazović, Nikola Maksimović i Sergej Milinković-Savić. Upisao se samo napadač Fiorentine.

U 10 minuta, sve je bilo rešeno na stadionu ,,Luiđi Feraris” gde je Đenova ugostila Fiorentinu. Posle 13 minuta igre, Matija Destro doneo je prednost domaćima, a u 23. je lepu akciju koju je dugom loptom ka Kastroviliju započeo Pecela, ovaj spustio glavom za Vlahovića, a srpski napadač levom nogom šutirao u suprotan ugao Perinovog gola.

Pokušavala je Fiorentina uglavom preko levog krila i Davidea Zapakoste koji je konstantno pravio probleme odbrani rivala, ali promene rezultata nije bilo, uprkos nekoliko dobrih šansi.

Sasuolo i Roma su takođe podelili bodove, ali u nešto efikasnijem meču. Bilo je 2:2 i Ređo Emiliji. Dva puta je vodila ,,vučica”, da bi se isto toliko puta vraćao domaći tim. Na kraju, pogodak Raspadorija koji se najbolje snašao nakon centaršuta Odeija postavio je konačan rezultat.

Potpuna ludnica viđena je u Napulju, gde je gostovao Krotone. Domaći su imali ,,zicer” protiv fenjeraša, ali je ležernost nakon dva gola prednosti mogla da ih košta da nije bilo majstorije Đovanija di Lorenca koji je lepo prihvatio loptu na desnoj ivici šesnaesterca, pogledao, namestio se i poslao loptu u dalji ugao gola. Napoli je imao vođstvo od 3:1 na poluvremenu, ali su Simi svojim drugim golom i Mesija, doneli izjednačenje gostima. Ipak, odbrane nije bilo posle šuta Di Lorenca u 72. minutu za pobedu Napolitanaca od 4:3.

Atalanta – Udineze 3:2 (2:1)
Benevento – Parma 2:2 (1:0)
Kaljari – Verona 0:1 (0:0)
Đenova – Fiorentina 1:1 (1:1)
Lacio – Specija 2:1 (0:0)
Napoli – Krotone 4:3 (3:1)
Sasuolo – Roma 2:2 (0:1)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ružna slika pred derbi: Tuča Delija i Grobara

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se ovog popodneva uoči 173. večitog derbija koji će biti odigran na...

POVEZANE OBJAVE