Marković progovorio o budućnosti u Partizanu [VIDEO]

Svetozar Marković jedan je od najkonstantnijih u ekipi crno-belih, a to je potvrdio i trener Stanojević. Međutim, njegova budućnost u Humskoj je pod znakom pitanja, s obzirom na to da je mladi fudbaler pod ugovorom sa grčkim Olimpijakosom.

Po ugovoru o pozajmici koji su sklopili Olimpijakos i Partizan, dužan sam na kraju sezone vratim i javim u grčki klub. Trenutno ne znam ni da li postoji mogućnost da me Partizan otkupi, kao što ne znam da li oni uopšte planiraju da me prodaju ili će me ostaviti u timu. Sve to ću saznati tek kada odem u Olimpijakos, sednem sa ljudima iz kluba i popričam o planovima za budućnost, kazao je Marković odgovarajući na pitanja medija za klupski Jutjub kanal.

Svetozar Marković je u Partizan stigao iz Radnika iz Bijeljine, prošao je sve mlađe selekcije crno-belih da bi u julu 2017. godine zaigrao za prvi tim. Prodat je Olimpijakosu u leto 2019. godine za 1.500.000 evra. Bio je na pozajmici u AEL Larisi, da bi prošlog leta došao ponovo u Humsku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JEDNO IME MANJE: Ragnik odbio Bajern, ostaje veran reprezentaciji!

Fudbaleri Bajerna u prvom duelu polufinala Lige šampiona remizirali su 2:2 sa Real Madridom. U Nemačkoj su izgubili titulu i...

POVEZANE OBJAVE