Milijaš želi da se ponovi 132. derbi

Nenad Milijaš je mnogo puta kao igrač bio akter večitog derbija, a i ovog puta će kao deo stručnog štaba Dejana Stankovića učiniti sve da crveno-beli dođu do pobede.

Bivši kapiten crveno-belih optimista je pred duel koji je na programu u sredu od 18 časova.

Očekujem da pružimo sve što smo uigravamo na treninzima. Derbi je specifičan meč, nosi nešto svoje i ne može se porediti ni sa jednom utakmicom domaćeg prvenstva i Evrope. Detalj kako se neki igrač bude osećao u tom trenutku može i da preokrene derbi, a nadam se da će to biti u našu korist, izjavio je Milijaš.

Milijaš je istakao da nije lako igrati derbi bez navijača, a želeo bi da se ponovi 132. derbi koji je takođe odigran bez publike i završen pobedom crveno-belih od 4:1 uz jedan njegov gol.

Najteže je igrati derbi bez publike. Nije euforija kakva treba da bude kada je sa navijačima. Sada smo se već navikli da igramo pred praznim tribinama, tad je bilo specifično jer se samo ta utakmica igrala bez publike. Voleo bih da se ponovi rezultat 4:1 kao iz 132. derbija, ali svaki derbi donosi nešto svoje i odlučuju nijanse i sitni detalji. Nama je bitno da smo svi spremni i zdravi. Igramo derbi kod kuće, znamo da donosi mnogo i trebamo ući pametne i hladne glave u utakmicu. Što se tiče želje za pobedom, to niko ne može da oduzme igračima, zaključio je Milijaš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Bogdanović junak protiv Bostona i nestvarni Marej,Pelikansi se radovali (VIDEO)

Sinoć su u najjačoj ligi sveta odigrana dva meča. Atlanta je posle produžetka pobedila Boston 123:122. Ovaj meč bio je apsolutno...

POVEZANE OBJAVE