U Partizanu jedva čekaju da derbi počne

Za dva dana na programu je 164. večiti derbi, a u taboru Partizana svi ističu da će dati sve od sebe da nastave pobednički niz.

Filip Holender će odigrati svoj prvi večiti derbi u crno-belom dresu i kako sam priznaje jedva čeka da utakmica počne.

Najveća utakmica za Partizan i navijače, osećaj je fantastičan. Jedva čekam da utakmica počne, pričam sa saigračima. Nisam toliko mlad u fudbalu, imam iskustva sa nekih velikih utakmica, ali ovo je ipak nešto posebno. Gledao sam snimke, prethodne derbije, pogotovo sa navijačima, kojih nažalost ovog puta neće biti, nema sumnje ovo je ogromna utakmica. Očekivanja su uvek pozitivna, idemo na pobedu, ali i protivnička ekipa ima dobar niz pobeda kao i mi, videćemo ko je bolji u ovom trenutku, rekao je mađarski reprezentativac.

Aleksandar Miljković je takođe optimista.

Imamo dobar period iza nas, ali derbi je specifična utakmica, mnogo puta se kroz istoriju pokazalo da je trenutna forma nebitna. Bitni su detalji i sitnice, koje posedujemo kao ekipa i idemo tamo svakako da pobedimo. Prošli derbi je bio moje prvo iskustvo bez publike, ali sada smo se već navikli. Možda je zbog nekih situacija na terenu, zbog navale adrenalina bolje kada su navijači tu, ali šta je tu je, izjavio je Miljković.

Saša Zdjelar je bitan faktor za ekipu Partizana u ovakvim utakmicama.

Svaki derbi je novo dokazivanje. Ova utakmica je veoma važna za nas, posle 19 utakmica i 19 pobeda želimo da nastavimo niz i daćemo sve od sebe da pobedimo. Derbi meni znači puno, to sam pokazao u nekim prethodnim utakmicama. I jedni i drugi igraju dobar fudbal, jedva čekam da utakmica počne. Derbi bez publike je utakmica drugačijeg sadržaja, ko se brže i bolje privikne taj pobeđuje, naglasio je vezista kluba iz Humske.

Utakmica na stadionu “Rajko Mitić” na programu je u sredu od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA PLEJ IN: Majami “spržio” Čikago, Pelikani bolji od Sakramenta (VIDEO)

Košarkaši Majami Hita i Nju Orleans Pelikansa poslednji su učesnici NBA plej-ofa i idu na prve nosioce u svojim...

POVEZANE OBJAVE