San tvrdi: Jokanović želi četiri miliona od Šefilda

Uprava Šefild junajteda moraće da ponudi barem četiri miliona funti srpskom strategu Slaviši Jokanoviću ukoliko žele da ga vide na klupi ovog tima, piše engleski tabolid ,,San”.

Nije ,,San” medij kome se može zdušno verovati, ali gde ima dima ima i vatre… Jokanović se nalazi na meti Šefild junajteda, po odlasku Krisa Vajldera, i u njemu ,,oštrice” vide idealnog čoveka za otvaranje novih stranica, te povratak u Premijer ligu posle jedne sezone.

Pedesetdvogodišnji srpski stručnjak je zainteresovan za dolazak na ,,Bramal lejn”, ali, kako navodi ,,San” neće pristati na sumu manju od četiri miliona evropskih novčanica kako bi preuzeo ovaj tim. Jokanović trenutno u katarskoj Al Garafi zarađuje 2.500.000 funti godišnje kada se isključe porezi, a Šefild junajted bi, kako se veruje, morao da izjednači tu cifru, koja sa porezima iznosi oko 4.000.000 funti.

Kako navodi ,,San”, ako ,,oštrice” žele trenera koji bi im garantovao borbu za promociju, onda je Jokanović pravi čovek za to.

Jokanović je izborio promociju u Premijer ligu sa Votfordom 2015, a 2018. je to uradio sa Fulamom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Puma predstavila dres Srbije za EURO (FOTO)

Jedna od stvari koji se najviše iščekuju pred neko veliko fudbalsko takmičenje su predstavljanja novih dresova reprezentacija učesnika. Tako je...

POVEZANE OBJAVE