Žuka ponovo probudio crno-belu nostalgiju: Jednog dana u Partizanu

Ostavio je naizbrisiv trag u crno-belom dresu, a o Partizanu govori sa velikom ljubavlju i ponosom. Ako napišemo Žulijano Roberto Antonelo, možda nekima neće biti najjasnije, ali Žuka već otkriva sve.

Jedan od najboljih Brazilaca u Humskoj osvrnuo se na svoj dvogodišnji, sada već davni staž u redovima ,,parnog valjka”.

Za kratko vreme postao sam navijač Partizana. Taj klub je deo mog života, jedan veoma lep deo. Ljudi u Srbiji me poštuju, cene me zbog svega što sam radio igrajući za Partizan. Mnogo ih je i sve su lepe. Najlepše su one koje nosim sa “večitog derbija”. Postigao sam i dva gola protiv Crvene zvezde. Te utakmice nose posebnu energiju i igrači mogu da daju daleko više od svojih realnih mogućnosti. Navijači te nose, osećaš njihovu podršku… “Večiti derbi” nije jedini klasik koji sam igrao, međutim on je nešto posebno. Pobediti Zvezdu u dresu Partizana je divno, tako je bilo i biće , rekao je Brazilac za ,,Arena sport”.

S obzirom na to da se bavi trenerskim poslom, upitan je da li je možda razmišljao o klupi crno-belih.

Jednog dana ću biti trener Partizana, bio je Žukin odgovor.

Na kraju, imao je poruku za ,,grobare”, čiji je ljubimac i dan danas.

Budite složni! Partizan će uvek biti veliki klub, a njegovi navijači najstrastveniji na svetu – rekao je popularni Brazilac, koji je prognozirao 2:0 za Partizan u 164. večitom derbiju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Boltauzera, Amerikanac oštro po Slovencu

Košarkašku javnost uzburkala je vest prema kojoj se poznati slovenački sudija Matej Boltauzer tereti za krađu na beogradskom aerodromu. U...

POVEZANE OBJAVE