Danas je derbi – klik OVDE i preuzmi 1.500 RSD na poklon

Pred nama je 164. večiti derbi, a da li Crvena zvezda i Partizan mogu da prikažu spektakl dostojan najvažnije utakmice u srpskom fudbalu?


Danas od 18 časova sve će stati na nekoliko sati u gradu Beogradu, budući da crveno i crno-beli igraju svoj meč na stadionu “Rajko Mitić”.


S obzirom da se meč igra pred praznim tribinama, spremili smo vam fantastično iznenađenje koje će koliko-toliko ublažiti to što ne možete na stadion – odmah OVDE preuzmite 1.500 DINARA za sportsko klađenje i podržite tim koji vam je u srcu.
Bonus bez uslova čeka sve one koji se registruju na meridianbet.rs.
Da se vratimo na večite…


Ono što je svakako interesantno za duel dva srpska velikana jeste činjenica da obe ekipe u prethodnih 17 mečeva ne znaju za poraz, i da će derbi biti idealna prilika da se pokaže ko je trenutno u boljoj formi u Super ligi Srbije.


Crvena zvezda ima solidnan bodovni plus, ali je prevlast u derbiju svakako na strani Partizana. Tim iz Humske gotovo tri godine nije izgubio meč od najvećeg rivala.
Ovaj podatak sigurno stavlja određeno breme na pleća momaka koje sa klupe predvodi Dejan Stanković.
*BONUS IZNENAĐENJE: Promo kvote za derbi Crvena zvezda – Partizan pogledajte na OVOM LINKU


Kada smo kod statistike, ne možemo da ne spomenemo odličan bilans Aleksandra Stanojevića, koji samo jednom nije osetio slast pobede na popularnoj “Marakani”.
Pored brojeva i tradicije, crveno-beli u duel sa Partizanom ulaze sa velikim kadrovskim problemima. Nemanja Milunović je pod znakom pitanja zbog povrede zadobijene u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv IMT-a, dok je Gejlor Kanga ponovo na “hlađenju” zbog nediscipline.


Sa druge strane, Stanojević nema većih problema da sastavi tim, a trenera Partizana svakako može da raduje fenomenalna forma Takume Asana, koji je trenutno drugi strelac lige sa 16 pogodaka.
Ipak kao što je dobro poznato kada su u pitanju velike utakmice, kada sudija da znak da lopta krene sa centra sve se zaboravlja i samo je bitno koji će rezultat stajati na semaforu nakon 90 odigranih minuta fudbala.


Ko je prema vašem mišljenju favorit da ostvari trijumf u 164. večitom derbiju, Crvena zvezda ili Partizan?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE