Dogovor na pomolu: Juventus i Milan pripremaju zanimljivu zamenu fudbalera

Veliki rivali Juventus i Milan mogli bi napraviti zanimljivu zamenu fudbalera.

Prema pisanju etabliranih italijanskih medija, Juventus i Milan ozbiljno razmišljaju o zameni u kojoj bi učestvovali Federiko Bernardeski i Alesio Romanjoli. Navodno su pregovori u uznapredovaloj fazi.

,,Bjankoneri” su već neko vreme u aktivnoj potrazi za igračem koji bi zamenio Đorđa Kjelinija, koji će najverovatnije “okačiti kopačke o klin” na kraju ove sezone. Pravo rešenje vide u aktuelnom kapitenu Milana Alesiju Romanjoliju.

Juventus je spreman ,,rosonerima” ponuditi Federika Bernardeskija, bivši zvezdu Fjorentine koja se nije uspela ustaliti u početnu postavu torinskog velikana.

Premda se radi o kapitenu kluba, u Milanu su svejedno spremni prihvatiti ovu ponudu, a u kompletan posao je naravno uključen sveprisutni Mino Rajola. Naime, najpoznatiji italijanski agent vodi brigu o karijeri oba fudbalera.

U slučaju da se Milan odluči rešitii Romanjolija, moraće isplatiti oko sedam miliona evra Romi, timu iz kojeg je ovaj štoper stigao na San Siro 2015. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE