Fantastično veče Minhenu: Mbape i Nejmar servirali osvetu [VIDEO]

Bajern – Pari Sen Žermen 2:3 (1:2)

Moting 37’, Miler 60’ – Mbape 3’, 68’, Makinjos 28’

Sneg i temperatura ispod nule nisu smetali Bajernu i PSŽ-u da odigraju vrhunski meč. Međutim, prvi meč 1/4 finala Lige šampiona pripao je ipak ,,svecima”,uprkos ofanzivnoj igri nemačkog tima.

Poveo je PSŽ već u trećem minutu preko Mbapea, koji je primio loptu od Nejmara i savladao Nojera šutom u donji desni ugao gola.

Bajern je pokušavao da uzvrati, preuzevši inicijativo, ali nemačkom timu nije uspevalo. Pripretili su domći preko Milera u 10. minutu, ali je lopta išla parvo na Navasa, koji je sačuvao.

Dva minuta kasnije Draksler je šutirao i postigao gol, ali je sudija svirao ofsajd.  Bajern je pokazao zube i pripretio francuskom timu preko Kimiha i Gorecke, ali je Navas ponovo odlično intervenisao. U prvih 20 minuta Bajern je bio mnogo ofanzivniji, ali je rezultat bio na strani PSŽ-a.

Još jedna dobra prilika za minhenski tim bila je u 15. minutu, međutim bez promene na semaforu.

Pari Sen Žermen možda nije uputio mnogo šuteva u gol Bajerna, ali je rezultat išao u njihovu korist. Markinjos je savladao odbranu Parižana, zahvaljujući dodavanju Nejmara, i nadigrao Nojera za 2:0.

U 37. minutu Bajern konačno postiže pogodak. Miler je pronašao Motinga, koji je glavom zatresao mrežu gostiju.

Ozbiljnu šansu imao je PSŽ u 52. minutu, a šutirao je Nejmar. Prvi udarac u okvir gola, a da gol nije postignut. I sa druge strane, samo minut kasnije, Bajern je realizovao napad, a Alaba šutirao, međutim Navas je bio bolji i ovoga puta. Gosti su uspeli da iznude korner. Ovaj napad je otvorio seriju presinga nemačkog kluba.

Nije dozvolio Mbape apsolutnu dominaciju domaćeg tima, pa je pokušao da ugrozi mrežu Nojera, ipak nije ima dovoljno sreće.

Tomas Miler u 60. minutu dovodi svoj tim do izjednačenja, suviše lako Parižani su primili gol. Odbrana gostiju je zakazala.

Mladi Francuz je definitvno junak Pariza. Mbape je fantastičnim šutom ponovo doveo ,,svece” u prednost. Prevari je Baotenga, i kroz noge šutnuo pravo u Nojerovu mrežu.

Bajern je svim silama pokušavao da nadmudri Parižane, međutim jednostavno nije bilo njihovo veče.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE