Sin košarkaške legende ponovo uz ekipu Partizana: Mnogo je dobar osećaj

Jedan od najtalentovanijih košarkaša Partizana opravlja se od teške povrede i od naredne sezone trebalo bi da bude ponovo na parketu.

Luka Tarlać, sin proslavljenog reprezentativca Dragana Tarlaća, u novembru prošle godine povredio je ukrštene ligamente kolena nakon čega je operisan, a sada se ponovo priključio ekipi.

Pridružio sam se ekipi, mnogo je dobar osećaj da ponovo budem tu. To je ta druga porodica, ostala su mi još dva meseca do kraja oporavka, za nedelju dana krećem da trčim, a ovog četvrtka idem u Minhen na još jednu kontrolu. Za sada sve ide po protokolu, rekao je Tarlać za klupsku televiziju.

Tarlać individualno radi sa prvim trenerom Aleksandrom Matovićem i kaže da Matović radi odličan posao sa prvim timom.

Ništa se drugačije nije od njega očekivalo, dugo je već u klubu, poznaje sistem, poznaje kako sve funkcioniše i radi odličan posao. Vraća ekipu u život, a individualan rad sa mnom mu je bez stresa. Dobro radimo zajedno, spremamo se za sledeću sezonu kao i svakog leta i sve ide kako treba.

Mladi košarkaš je opisao kroz šta je sve prošao od trenutka povrede.

U glavi je mnogo teško kada takvu povredu doživite sa 18 godina. Ali kada shvatite da ste još dete i da je pred vama još mnogo godina, samo spustite glavu, siđete u rudnik i ponovo sve od početka. Sada sam krenuo iz minusa praktično, moram da “vratim” nogu, pa onda košarku. Radi se, to je novi prostor za napredak, zaključio je Luka Tarlać.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE