Zvezda završava nastup u Evroligi: Dobra energija i dobra koncentracija za kraj

Ovosezonski nastup Crvene zvezde u Evroligi primakao se kraju, a ostalo je još da se odigra utakmica protiv Albe u Berlinu.

Crveno-beli žele da odigraju dobru utakmicu, trener Dejan Radonjić imaće na raspolaganju gotovo sve igrače pošto se u tim vraća Kori Volden, a meč će propustiti samo Duop Rit.

Ostala nam je ta jedna utakmica u Evroligi i Albi i nama. Prilika da se odigra jedan dobar meč, znamo i njihove kvalitete i kako igraju. Zato na prvom mestu moramo da odigramo sa dobrom koncentracijom, da trčimo dobro i da nivo odbrane bude dobar da možemo da budemo konkurentni, da pariramo ekipi Albe i njihovom stilu igre. Zato će nam biti potrebna i dobra energija kako bi odigrali dobru utakmicu u Berlinu, izjavio je Radonjić.

Na sličan način razmišlja i Ognjen Dobrić.

Očekuje nas meč sa jednom izuzetno dobrom ekipom, imaju izgrađen sistem, imaju mnogo izlaza iz akcija, igraju puno u tranziciji, takva su ekipa, tako igraju već dugo, znaju da iskoriste svoje prilike. Moramo da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta, igraju sa mnogo slobode, sa mnogo trčanja i šuteva iz svih pozicija na koje su navikli i koje uzimaju sele sezone. To moramo da iskontrolišemo, naglasio je košarkaš crveno-belih.

Utakmica je na programu u četvrtak od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Boltauzera, Amerikanac oštro po Slovencu

Košarkašku javnost uzburkala je vest prema kojoj se poznati slovenački sudija Matej Boltauzer tereti za krađu na beogradskom aerodromu. U...

POVEZANE OBJAVE