Bogdanović ponovo sjajan, Jokić po navici – tripl-dabl na dohvat ruke [VIDEO]

Drugo veče zaredom, Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić zajedno beleže odlične učinke u utakmicama svojih timova. Ovog puta, Atlanta je poražena od Memfisa sa 131:113, dok je Denver upisao i sedmu uzastopnu pobedu. Bilo je 106:86 protiv San Antonio Sparsa.

Izuzetno slabljena Atlanta ipak nije mogla da se nosi sa Memfis Grizlisima tokom čitavog meča, što se posebno odrazilo u trećoj deonici, koja je, ispostaviće se, bila i ključna za ovaj duel. Tada su Grizlisi napravili razliku od 20 poena i samim tim i dobili meč. Nejt Mekmilan nije mogao da računa na četvoricu od petorice najboljih strelaca ekipe ove sezone. Deandreu Hanteru i Džonu Kolinsu van stroja su se pridružili Klint Kapela i Danilo Galinari.

Tre Jang i Bogdan Bogdanović nisu mogli sami, ali su ipak odigrali sjajne role. Posebno se tu misli na srpskog beka koji je podigao formu na visok nivo. Ovog puta, postigao je 24 poena protiv Memfisa, dok je Tre Jang dodao 14, uz 11 asistencija. Na drugoj strani Grejson Alen postigao je 30 poena, od čega 17 u pomenutoj trećoj deonici.

Nikola Jokić nastavlja svoju trku za MVP titulu, a ujedino Denver nastavlja da melje. Ovog puta San Antonio Sparsi su pali protiv ekipe iz Kolorada i to u završnici, kada su Nagetsi pojačali i ušli u dobar momentum. Iako je bio egal do kraja treće deonice, Denver je u četvrtoj imao ogromnih +20 zahvaljujući Jokiću i drugarima. Srpski centar je još jednom odigrao izuzetnu partiju nadomak tripl-dabla. Postigao je 25 poena, uz devet skokova i 10 asistencija, a pratio ga je Majkl Porter Džunior sa 18. Na suprotnom kraju terena Dežonte Marej Derik Vajt zabeležili su po 18 poena.

Indijana Pejsers – Minesota Timbervulfs 141:137
Orlando Medžik – Vašington Vizards 116:131
Boston Seltiks – Njujork Niks 101:99
Bruklin Nets – Nju Orleans Pelikans 139:111
Atlanta Hoks – Memfis Grizlis 113:131
Hjuston Rokets – Dalas Maveriks 102:93
Oklahoma siti Tander – Šarlot Hornets 102:113
Denver Nagets – San Antonio Spars 106:96
Finiks Sans – Juta Džez 117:113

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Zvezdi se vraća preko potreban igrač!

Fudbalere Crvene zvezde, nakon što su ostvarili dve važne pobede u uzastopnim Večitim derbijima protiv Partizana, očekuje duel sa...

POVEZANE OBJAVE