Ispunjava mu se životna želja: Debi za štopera Monaka u dresu Srbije!

Mladi štoper Monaka Dejan Kuzmanović (17) naći će se na spisku U17 reprezentacije Srbije za predstojeće prijateljske mečeve protiv Bosne i Hercegovine.

Iako je mogao da izabere i nacionalni tim Francuske, jer poseduje dvojno državljanstvo, Dejan Kuzmanović odlučio je da prati svoje korene i momak rodom iz Liona ostvariće svoj, ali i san svog dede, te će uskoro obući dres sa obeležjima Srbije.

Naime, Kuzmanović se našao na spisku za predstojeće duele kadetske reprezentacije sa Bosnom i Hercegovinom. Dve utakmice sa komšijama odigraće se u Zenici 20. i 22. aprila, dok je okupljanje zakazano za 18. dan istog meseca.

Kuzmanović je već dobijao pozive Fudbalskog saveza Srbije, ali mu Monako zbog zdravstvene situacije u svetu nije dopuštao da napusti Francusku. Sada se situacija promenila, pa će Dejan moći da debituje za srpsku reprezentaciju.

On je nedavno istakao da će, bez obzira što je rođen u Francuskoj, odabrati da nosi dres Srbije, što je želja, kako njega samog, tako i njegovog dede. Takođe, kao svog uzora pomenuo je Nemanju Vidića, ali i Serhija Ramosa, te Markinjosa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POTRAJAĆE POVRATAK U PL: Engleski drugoligaš rešio pitanje trenera

Fudbaleri Votforda su već dve sezone za redom u drugom rangu engleskog fudbala. Do Premijer lige će pokušati da stignu...

POVEZANE OBJAVE