Ivanić: Nema zaustavljanja, vreme je da konačno osvojimo Kup Srbije

Mirko Ivanić je rešio 164. večiti derbi i to svojim prvim golom u duelima sa najvećim rivalom.

Ovo je moj prvi gol u večitom derbiju, a pogodak je samo pokazatelj dobrog rada tokom cele sezone. Ne samo mene, već i čitavog tima. Sve je ispalo baš kako treba. Možda nije uobičajno za mene da postižem golove glavom, barem ljudi imaju takav utisak, ali nije mi to strano. Mnogo radimo na prekidima, to nam je jedno od glavnih oružja i nije slučajno što smo postigli pogodak posle kornera, rekao je Ivanić za klupski sajt.

Fenomenalan je osećaj pobediti u derbiju. Mnogo toga smo postigli ove sezone i presrećni smo, ali se na tome nećemo zaustaviti, već nastavljamo sa radom. Žao mi je zbog trenutne situacije i nemogućnosti da publika prisustvuje utakmicama, jer sam siguran da bi bio još veći spektakl. Derbi je zahtevna utakmica, mnogo se trošite i pre i tokom meča, i zaista vam lakne kada se sve dobro završi.

Titula je praktično odbranjena, a večiti rivali će, uz dužno poštovanje Vojvodine i Radnika biti glavni favoriti da osvoje trofej u najmasovnijem takmičenju.

Cilj je osvajanje duple krune. Imamo 12 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, blizu smo četvrte titule u nizu, ali ima još da se igra. Želimo da budemo šampioni, da igramo kvalifikacije za Ligu šampiona, ali vreme je i da osvojimo Kup Srbije. Čvrsto verujem da ćemo osvojiti duplu krunu ove sezone, zaključio je jedan od najboljih igrača crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan odlučio da igra Kup: “Sudija poslat od strane FSS da spreči da pobedi Partizan”

Dugo je trajalo natezanje oko toga da li će Partizan u sredu izaći na megdan Crvenoj zvezdi u polufinalu...

POVEZANE OBJAVE