Konačno isplivalo na površinu: Otkriveno kakvu otkupnu klauzulu De Liht ima u ugovoru sa Juventusom

U poslednje vreme pojavila su se nagađanja da bi Matijs De Liht mogao da napusti redove Juventusa na kraju aktuelne sezone.

De Liht je u Juventus stigao kao spektakularno pojačanje iz Ajaksa pre dve godine, ali nije previše zadovoljan rezultatima torinskog velikana.

Pre nekoliko dana pojavile su se spekulacije u italijanskim medijima da De Liht sve ozbiljnije razmišlja o transferu u Barselonu i da se navodno kaje što to nije napravio pre dve godine.

Tada je Holanđanin bio nadomak prelaska u redove katalonskog kluba, ali je na kraju odlučio da potpiše za Juventus na nagovor Kristijana Ronalda.

Dobro upućeni Sky Sport Italia tvrdi da je teško očekivati da će De Liht ovog leta zaista napustiti Juventus.

Sky je otkrio da Holanđanin u ugovoru ima otkupnu klauzulu od čak 150 miliona evra koja će biti aktivna tek na leto 2022. godine. Juventus u ovom trenutku ne želi da ga proda jer je jedan od ključnih igrača i gotovo je sigurno da ćemo ga i sledeće sezone gledati u belo-crnom dresu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLUČILI: Makabi se vraća u Pionir (FOTO)

Košarkaški klub Makabi Tel Aviv planira da utakmice plej-ofa Evrolige igra u hali Aleksandar Nikolić, javlja izraelski Walla Sports. Ukoliko...

POVEZANE OBJAVE