Nesvakidašnje: Košarkaško finale na Olimpijskim igrama pre borbe za bronzu

Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju saopštili su termine odigravanja košarkaških turnira u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Interesantna satnica, nesvakidašnja pre svega, objavljena je u četvrtak od strane organizatora Olimpijskih igara 2020. Turnir u muškoj konkurenciji počinje 25. jula i prva utakmica igra se od 10 sati ujutru po lokalnom vremenu. Kada je reč o damama, njihovi mečevi kreću dan kasnije i završavaju se dan kasnije.

Muškarci će svoj turnir okončati pretposlednjeg dana Olimpijskih igara, odnosno 7. avgusta i poslednji meč biće duel za bronzanu medalju. To je svakako iznenađujuće budući da je praksa do sada bila da zavesu na turnir spusti finalni duel. Ovog puta, to nije slučaj, dok u ženskoj konkurenciji jeste.

Finale na takmičenju za muškarce odigraće se u subotu, 7. avgusta od 11.30 sati po lokalnom vremenu, dok je žensko dan kasnije u istom terminu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Direktan prenos meča Partizan – Olimpijakos možete pratiti na ovom kanalu

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana večeras u prepunoj Areni dočekuju Olimpijakos. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta...

POVEZANE OBJAVE