Nova zvezda je rođena: Pokuševski ponovo blistao i oborio rekord franšize

Srpski košarkaš i igrač Oklahoma siti Tandera ponovo je imao efikasno veče, ali njegova ekipa nije uspela da ostane neporažena protiv Šarlot Hornetsa (102:113).

Za budućnost, Oklahoma ne mora da brine, osim ako ne naprave neke nelogične poteze… U novijoj istoriji iznedrili su zvezde poput Kevina Durenta i Rasela Vestbruka, a njihovim putem ide i srpski krilni centar Aleksej Pokuševski.

Sjajni momak rođen u Beogradu ponovo je bio najbolji igrač Tandera, ali u porazu od Hornetsa, no, njegov učinak neće ostati nezapažen. Postigao je 25 poena, uz devet skokova i četiri asistencije, ali je još impozantniji podatak da je oborio rekord po broju trojki na jednom meču u istoriji Tandera, kada je reč o rukijima, budući da je upisao čak sedam pogodaka preko linije koja iznosi 7.24 m.

Njegov saigrač, takođe ruki, Teo Maledon, meč je završio identičnim poenterskim učinkom. U poslednjih pet mečeva, Pokuševski beleži 18.6 poena, 5.2 skoka i 2.8 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE