POBEDA ZA KRAJ: Može li Zvezda časno da se oprosti od Evrolige?

Polako, ali sigurno, košarkaši Crvene zvezde završavaju svoju sezonu u Evroligi. Nije još vreme da se svode računi, kao ni da se sezona proglasi uspešnom ili neuspešnom, ali jasno je da su crveno-beli mogli mnogo više.


Međutim, nećemo razmišljati o tome “šta bi bilo kad bi bilo”, već ćemo se fokusirati isključivo na sadašnjost. A, sadašnjost je – berlinska Alba.


Naime, 34. kolo Evrolige donosi nam duel Albe i Crvene zvezde, a u to ime – najbolja kladionica na Balkanu vam je spremila neverovatan bonus.


Sve što je potrebno jeste da kliknete OVDE, preuzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara i onda okušate svoju sreću.


Ne zaboravite da vas SAMO U MERIDIANU čeka i bonus na parove, i to do 2000%, pa uz malo sreće i znanja možete ozbiljno da se obogatite.
Vratimo se sada Crvenoj zvezdi. Izabranici Dejana Radonjića igraju ove sezone uz mnogo oscilacija, naročito kada se radi o evroligškom takmičenju.
Gotovo niko sa sigurnošću ne može reći šta da očekujemo u ovom meču, ali daleko od toga da crveno-beli nemaju priliku da dođu do nove pobede.
Alba takođe beleži loše rezultate na evropskoj sceni, nalazi se samo mesto iznad Zvezde, i već četiri utakmice za redom ne zna za pobedu.


Dakle, idealna prilika da Zvezda upiše novu evroligašku pobedu. Na taj način bi se tim sa Malog Kalemegdana praktično “osvetio” Albi za prethodna dva izuzetno tesna poraza.
Ako pogledamo unazad videćemo da su poslednje dve međusobne utakmice završene tek posle produžetaka, pa je sigurno da nas čeka velika borba i “otimanje” za svaku loptu.


Pre samo nekoliko dana Džordan Lojd poručio je navijačima da mogu “mirno da spavaju”, pa ostaje da vidimo da li će im i ovog puta Zvezdin Amerikanac omogućiti lepe snove.
Do tada, kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE, a ne sumnjajte – čeka vas pravi evroligaški spektakl!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE