Pokuševski: Dokazaću da mogu biti jedan od najboljih

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski veruje da će u godinama koje su ispred postati jedan od najboljih igrača u NBA ligi.

U poslednje vreme, krilni centar Oklahoma siti Tandera igra sjajno. U minulih pet mečeva beleži više od 18 poena u proseku, a i prethodne večeri je sa 25 poena, uz Tea Maledona bio najefikasniji igrač svog tima u porazu od Šarlot Hornetsa.

Njegov tim niže poraze, kojih je 31 ove sezone, ali to ne obeshrabruje devetnaestogodišnjeg krilnog centra koji je uveren da će biti jedan od najboljih u ligi.

– Odlučan sam, ali imam strpljenja. Ako se ne dešava odmah, ne znači da se neće dogoditi. Želim da dokažem samom sebi, ne samo što ću igrati najbolje, već što ću vredno raditi. Želim da dokažem da mogu biti jedan od najboljih – naveo je Pokuševski.

Oklahoma želi da gradi tim oko popularnog Pokua i pomenutog Maledona. Kako kaže Aleksej, franšiza veruje u njega i smatra da ovaj tim ima blistavu budućnost.

Pokazali su mi da veruju u mene i da me žele. To je dovoljno za mene. Na meni je da radim i igram dobro koliko god mogu. Srećan sam kad pobeđujemo i verujem da Oklahoma ima blistavu budućnost. Tim radi na pravi način, sistem je savršen i ništa ne može da pođe u lošem smeru – istakao je Poku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Tenerife prvi finalista!

U prvom polufinalu F4 Lige šampiona, koji se igra u Beogradu, u kojem su se sastali Tenerife i Peristeri,...

POVEZANE OBJAVE