Terzić poručio Sampi: Ne postoji promil šanse da Deki ode!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom pisanja italijanskih medija da je Sampdorija zainteresovana za trenera tog kluba Dejana Stankovića.

U tamošnjim medijima se pojavila informacija o želji prvog čoveka Sampe Masima Ferera da angažuje Stankovića, i navodili su da su se oni sastali nedavno u okolini Rima, ali iz Zvezde odbacuju bilo kakvu šansu da šef struke kluba sa Marakane ode ovog leta.

U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku – rekao je Zvezdan Terzić.

Štaviše, u klubu planiraju da nekadašnjem kapitenu naše zemlje ponude novi ugovor.

Uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga. Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja, a nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove – istakao je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE