Zvezda pravi “drim tim”: Uspostavljen kontakt sa sjajnim napadačem

Dok navijači, igrači i stručni štab Crvene zvezde uživaju u pobedi u večitom derbiju, dan kasnije stiže još dobrih vesti za pristalice crveno-belih.

Čelnici kluba imaju nameru da naprave “drim tim” za sledeću sezonu, pa su posle Aleksandra Dragovića najavili još jedno bombastično pojačanje.

Prema navodima Mozzartsporta u pitanju je Aleksandar Prijović, koji trenutno igra u Saudijskoj Arabiji, ali želi da se vrati u Evropu. Isti izvor je naveo da je kontakt već uspostavljen i da su obe strane raspoložene za saradnju.

Sjajni napadač već dve godine igra van Evrope i želi da dokaže da je još uvek sposoban da igra na velikoj sceni, a srpski šampion bi dobio veliko pojačanje u novom pokušaju da se plasira u Ligu šampiona.

Na 43 utakmice za saudijski Al Itihad, sa kojim ima ugovor do 2023. godine, Prijović je postigao 14 golova, a do odlaska u Aziju između ostalog nastupao je za PAOK, Legiju, Boluspor i Đurgarden.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE