NBA PROGNOZA ZA PETAK: Na terenu Jokić i Bogdanović – pljusak trojki i “udar” blokada

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović su spremni da izađu na teren i još jednom pokažu zašto je NBA liga, u stvari, srpski šou! A to znači da je pred nama još jedna neprospavana noć, ali se i nameće pitanje – da li ste spremni za još jedan spektakl?
Sve što vam je potrebno jeste udobna fotelja, daljinski upravljač i – savršen tiket! Za prva dva se morate sami pobrinuti, ali oko trećeg možemo da vam pomognemo. Kako?
Najpre, kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, a onda podržite naše košarkaše i okušajte svoju sreću!
Dakle, samoJEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje, a ne sumnjamo da ćete znati kako da ga iskoristite.
Kao što smo rekli, ove noći imaćemo priliku da gledamo i Jokića i Bogdanovića, a ako je suditi prema poslednjim partijama – čeka nas pravi spektakl!
Trojke, zakucavanja, blokade i “matiranje” protivničkih centara je zagarantovano.
Jokić i Denver muku muče sa sudijama, sve češće gledamo “krađu” – slučajnu ili namernu, ali Nagetsi nemaju vremena za “kukanje”. Već noćas im sledi duel protiv San Antonia, u kojem slove za favorita, ali NBA ne bi bio NBA kada nam ne bi priređivao iznenađenja.
Nikola Jokić je izuzetno raspoložen i motivisan, nadamo se da će biti i Džamal Marej, koji bi i te kako mogao da pomogne srspkom centru ove noći, a ako se to dogodi – pobeda je sigurna.
Dugo smo čekali da nam se vrati Bogdan Bogdanović, a sada kada je tu – pruža maestralne partije. Ovog puta njegovoj Atlanti protivnici će biti košarkaši Čikaga, a to znači da ćemo gledati još jedan balkanski derbi.
Nedavno je Nikola Vučević prešao iz Orlanda u Čikago, a nije tajna da je jedan od najboljih centara u NBA ligi. Da li će Bogdan i Hoksi naći rešenje za njega i ko će se radovati – ostaje da vidimo.
Osim toga, upravo Vučevićev bivši klub igra protiv Indijane, Boston protiv Minesote, a Niksi protiv Memfisa. Ne zaboravite i utakmicu Baksa i Šarlota, Golden Stejta i Vašingtona, kao i Klipersa i Hjustona.
Već na prvi pogled jasno nam je da ćemo gledati još jednu dominaciju Janisa Adetokumba i Stefa Karija, a sve to možete pretvoriti u svoju korist. Kako?
Tako što vas SAMO U MERIDIANU čeka neverovatan bonus na parove i do 2000%, pa – ne čekajte – oprobajte svoju sreću!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE