Đere dominantnom igrom do finala na Sardiniji

Laslo Đere – Nikoloz Basilašvili 2:0 (6:2,6:0) 

Teniser iz Srbije, Laslo Đere, igrađe u finalu ATP turnira u Kaljariju. On je u polufinalu bio ubedljiv protiv Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije i slavio u dva seta 6:2, 6:0, posle samo 53 minuta igre.   

Očigledno da turnir na Sardniji odgovara Đereu pošto je prošle sezone ovde stigao do titule. Tada je u finalu bio bolji od Marka Čekinata, a sada ga ponovo očekuje jedan italijanski teniser. U pitanju je Lorenco Sonego koji je u prvom polufinalu u tri seta bio bolji od Amerikanca Tejlora Frica. Finalni duel na programu je u nedelju u 13 časova.   

Ravnopravna borba se vodila samo u prvih nekoliko gemova, a od rezultata 3:2 Đere je osvojio sve naredne gemove, ukupno devet uzastopnih. Teniser iz Sente se vratio u Top 50, a očekujemo da od ponedeljka dodatno popravi plasman i sa mnogo samopouzdanja ode u Monte Karlo, na drugi Masters u sezoni. Tamo će mu prvi rival biti Rus Karen Hačanov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE