Italija, Španija ili Engleska: Proslavljeni štoper Bajerna bira između tri velikana

Dugogodišnji stub odbrane Bajerna Žerom Boateng (32) na kraju ove sezone će kao slobodan igrač napustiti redove bavarskog velikana.

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić je neposredno nakon dvoboja sa PSŽ za ,,Skaj Sports” potvrdio da će Boateng ovog leta napustiti klub.

– Bila je to zajednička odluka, a u nju su bili uključeni trener i uprava kluba. Objasnio sam sve Žeromu, sve je razumeo” – rekao je Salihamidžić, ali onda je došla medijska konferencija Hansija Flika, na kojoj je trener Bavaraca otkrio kako to nije odluka koju podržava.

– Neću uopšte ulaziti u to. Ne znam kako te stvari dođu u medije, ali nije ni važno. Svi znaju šta mislim o Žeromu i svi znaju koliko je on dobar fudbaler. Odigrao je briljantnu sezonu, prošla mu je takođe bila briljantna. To je to što imam da kažem – kazao je Flik.

Iskusni štoper Bajerna već ima tri atraktivne ponude pa neće dugo biti bez kluba. Za njega se interesuju Milan, Barselona i Totenhem, prenosi dobro upućeni ,,Skaj Sports”.

Boateng je za Bajern upisao 355 nastupa i osvojio sve moguće, a sada bi nakon 10 impresivnih godina mogao da potpiše za jedan od tri navedena kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE