Stanojević: Ispraznili smo se pshički na derbiju, moramo da pokažemo karakter [VIDEO]

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je o potncijalnim izmenama u sastavu tima pred meč sa Radničkim u nedelju.

Biće četiri ili pet izmena. Imamo obavezu da izvedemo najbolji tim. Promenićemo nešto u odnosu na prethodnu utakmicu, to je skoro pola tima, kazao je Stanojević.

On se dotakao i prethodnog meča sa Crveno zvezdom.

Znamo da su se igrači ispraznili psihički, više nego fizički na derbiju. Mi moramo da budemo fokusirani, kada izađemo na naš stadion da pokažemo mentalitet i karakter. Što se tiče igrača svi su zdravi. Imamo žuti karton Lazara Markovića.

On je komentarisao i sutrašnjeg protivnika.

Novi trener je došao, teško da će moći nešto da promeni, ali nama će sigurno doneti neke nedoumice. Ne znamo na koji način će igrati, raditi prekide… Pratili smo njegov rad ranije, bio je uspešan, ali ne znamo sad kakav će biti, to je jedina bojazan, jer volimo da se pripremimo pred svaku utakmicu. Sutra moramo da pobedimo, kao i svaku. Kako ćemo igrati, videćemo sutra, jasan je strateg crno-belih.

Partizan igra u polufinalu Kupa sa Vojvodinom.

Razmišljamo korak po korak, spremamo se. Prirodno radimo, imamo obavezu da pobeđujemo. Sigurno ćemo neke stvari modifikovati.

Osvrnuo se i na nove igrače koji još nosu zavrednili veliku minutažu na terenu.

Moraš da zaslužiš da treniraš, pa da igraš. Šansu da dajem nekome ko ne zalužuje, neću. Igraće najbolji. Mladi dobijaju svaku u takmicu šansu, i sada će isto tako biti. Ništa nećemo raditi preko reda, zaključio je Aleksandar Stanojević.

Partizan u nedelju od 19 sati dočekuje ekipu Radničkog iz Niša u okviru 31. kola Superlige Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE