Todorić o Partizanu, Evroligi: Možda neki klub dobije A licencu

U vreme Partizanove dominacije košarkaškim terenima u regionu jedno od zaštitnih lica bio je sportski direktor Dragan Todorić. On sledeće godine proslavlja 50 godina od kako je deo crno-belih.

– Naredne godine će biti 50 godina otkako sam došao u klub. Meni je Partizan dao sve i zato sam se trudio da se odužim. Osvajanje čak 48 trofeja nema cenu, to je najlepši deo mog života, rekao je Todorić u intervjuu za Srpski telegraf.

Partizan više nije tim kao u vreme kada je on bio u klubu, a Todorić smatra da je koronavirus napravio veliki problem klubu.

Posle velikih finansijskih problema došla je nova uprava sa Ostojom Mijailovićem na čelu, koja radi težak posao da vrati Partizan na mesto koje mu pripada. Prošle godine smo bili blizu toga, ali se desila korona, a sezona nije završena. Da nije bilo toga, drugu bismo sad priču pričali.

Ponovo je pokrenuta tema licenece Evrolige klubu iz Srbije. Crvena zvezda je veliki kandidat.

Prema Partizanu je napravljena velika nepravda kad je u pitanju A licenca jer ju je tada dobio poljski Prokom. ABA liga bi trebalo da ima jedno sigurno mesto. Smatram da je nećkanje Evrolige uticalo na to što poslednjih godina imamo velike nerede u završnici Jadranske lige, a što je razlog za loš tretman. Možda neki klub iz ABA lige i dobije A licencu, ali bi morao da ima veliki budžet i da neko garantuje za njega. Što se nas tiče, mi sad nemamo velike šanse.

Upitan je Todorić o ljubavi prema kladionici.

To je više fama. Kladionicu igram iz zabave. Ja to ne krijem, to mi je više rekracija. Ranije sam skitao i išao u kafane, a sad više volim da gledam utakmice i popunjavam tikete, završio je Todorić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznat epilog pregovora sa Kataijem

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u poslednjih deset godina Aleksandar Katai najverovatnije će produžiti ugovor sa klubom, navodi...

POVEZANE OBJAVE