U Partizanu se vakcinišu od ponedeljka

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će prvotimci i članovi stručnog štaba dobiti prvu dozu vakcine u ponedeljak.

Vest je izneo predsednik Ostoja Mijailović koji želi da Partizan ovim potezom podstakne i druge građane da izvrše imunizaciju.

Iskoristili smo prvi pogodan trenutak za vakcinaciju igrača i članova stručnog štaba, što smatramo veoma važnim kako za svakoga od njih pojedinačno, tako i pred nastavak sezone. Istovremeno, želimo da ovim činom pozovemo sve naše sugrađane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i svoju okolinu i pomognu čitavom društvu da što pre pobedimo ovu pandemiju, odnosno vratimo se normalnom životu. Ovom prilikom, želim da se u ime KK Partizan NIS zahvalim Institutu ‘dr Milan Jovanović Batut’ i VD direktorki, dr Verici Jovanović na tome što su nam nebrojeno puta od početka pandemije izašli u susret i pomagali da što lakše prebrodimo sve komplikacije koje nam je pandemija donela. Saradnja koju imamo sa Institutom, ove sezone nam je bila od neprocenjivog značaja – rekao je Ostoja Mijailović.

Partizan do kraja sezona igra još dve utakmice u ABA ligi protiv Primorske, koja će biti registrovana službenim rezultatom i Splita.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVI ŽELE DA GLEDAJU PARTIZAN: Još jedan legendarni košarkaš večeras u Areni

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 i 30 Olimpijakos u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige. Svima je dobro poznato kakva je atmsofera...

POVEZANE OBJAVE