Bivši napadač Partizana razočaran ishodom derbija: Računao sam na rasterećenost i sigurnost

Nekadašnji napadač Partizana, Zvonko Varga, bio je ubeđen u drugačiji ishod 164. večitog derbija.

Crveno-beli su trijumfovali minimalnim rezultatom, a Varga je optimizam crpeo iz rasterećenosti igrača crno-belih.

Moram da kažem da sam stvarno bio ubeđen da će Partizan da pobedi. Ulivala mi je sigurnost igra i tih 18 uzastopnih pobeda. Situacija je takva da bi Zvezda sigurno bila šampion, i da je šest bodova ostalo. Mislio sam da će da budu igrači Partizana rasterećeni zbog toga, ali pogrešio sam, rekao je Varga za MaxBet radio.

Partizan je prema njegovom mišljenju titulu izgubio mnogo ranije.

Retko je derbi odlučivao šampiona. Kada sam bio kod Vlade Vermezovića pomoćni trener, pa posle i kod Nikolića i Rašovića. Zvezda je bila blizu, derbi je mogao da odluči. Tada smo mi pobeđivali. Partizan je ovo prvenstvo izgubio na “malim utakmicama”. Mnogo pre ovog derbija. Previše je bodova izgubio pre toga.

Zanimljivo je da nekada sjajni napadač nije postigao nijedan gol na “Marakani”.

Jednostavno, na Marakani nisam imao puno uspeha što se tiče postignutih golova. Bilo je dobrih utakmica i pobeda, ali nije bilo golova. Sećam se jedne utakmice, imao sam tri idealne prilike kod gola na jugu, jednom sam pogodio stativu, drugu šansu je sklonio loptu igrač sa gol linije, a treću sam pogodio golmana u nogu. Drugo poluvreme sam jako loše igrao, nisam mogao da izbacim te šanse iz glave i mislim da smo izgubili tu utakmicu, dodao je Varga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MILAN JE ZAVRŠENA PRIČA: Žiru potpisao za novi klub!

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Franuske Olivije Žiru od naredne sezone će igrati u američkom MLS-u nakon što je...

POVEZANE OBJAVE