Igokea dolazi u Beograd po pobedu: Zvezda je popravila formu, ali samo nam je trijumf u mislima

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Igokeu, a gosti su pred ovaj duel najavili da dolaze po pobedu koja bi im gotovo sigurno obezbedila plasman u plej-of.

Idemo po pobedu koja bi nam skoro sigurno donela nastup u plej-ofu. To je mnogo lakše reći nego uraditi jer će ovo biti izuzetno teška utakmica i nimalo slična onoj iz Laktaša u prvom delu sezone. Tada smo iskoristili loš trenutak protivničke ekipe koja se i dalje bori za prvo mesto, a mnogo je popravila formu u odnosu na taj susret tako da očekujem da vrhunac dostigne baš u ovoj fazi takmičenja. Jedino nam je pobeda u mislima jer želimo da sezonu ukrasimo nastupom u plej-ofu što bi za nas bila izuzetna stvar, rekao je košarkaš Igokee Dalibor Ilić.

Ponovo nam raspored utakmica ne ide naruku, ali je na nama da se borimo jer se na muci poznaju junaci. Ostvarili smo mnogo dobrih rezultata ove sezone i sada želimo da se domognemo cilja odnosno jednog od prva četiri mesta. Posle napornih putovanja uspeli smo malo da se odmorimo, odradimo skauting i puni elana dočekujemo susret u nikad zanimljivijoj završnici ABA lige, dodao je Ilić.

Utakmica u dvorani “Aleksandar Nikolić” je na programu u 17 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE