Nova afera u srpskom fudbalu: UEFA sumnja da su dva meča nameštena, obimna dokumentacija stigla u Savez!

O srpskom fudbalu ponovo se govori u negativnoj konotaciji.

UEFA je dostavila Fudbalskom savezu Srbije podatke o nameštanju dve utakmice u domaćim takmičenjima, a kako ekskluzivno saznaje Sport klub nadležni predstavnici ove organizacije identifikovali su ozbiljne anomalije na osnovu praćenja uplata u kladionicama u Evropi i Aziji i prosledili obimnu dokumentaciju srpskom Savezu.

Pažnju UEFA skrenule su velike novčane sume uplaćene na oba meča, a iako se ne navodi o kojim utakmicama je reč, poznato je da je jedna odigrana početkom, a druga krajem marta.

Dostavljeni su snimci spornih mečeva, nekoliko potencijalno nerazumljivih i kontraproduktivnih poteza, koji su direktno uticali na konačan rezultat, a čak je evidentirano nekoliko igrača koji su pod sumnjom i koji navodno imaju bogat dosije kada su ovakve utakmice u pitanju.

Ostaje nam da sačekamo reakciju Fudbalskog saveza Srbije, ali ukoliko se sumnje dokažu kazne se kreću od novčanih do oduzimanja bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE