BRAVO: Dresovi srpskih fudbalera prodati za 357.000 dinara

Potpisani dresovi dresovi Luke Jovića, Nenada Milijaša i Saše Ilića i Dušana Tadića prodati su u humanitarne svrhe za ukupno 357.000 dinara.

Dres Dušana Tadića iz Ajaksa prodat je na onlajn licitaciji za 125.000 dinara, a sva sredstva biće usmerena za lečenje malog Gavrila. Hvala od srca svima koji su učestvovali u licitaciji i hvala pobedniku aukcije, poručili su iz humanitarna organizacija ,,Zajedno za život’’, prenosi ,,Sport klub”.

Gavrilu je za lečenje spinalne mišićne atrofije potrebno 2.5 miliona dinara.

U akciju se posle prodaje kapitenske trake Kristijana Ronalda, uključio Stefan Marković, koji je na aukciju stavio svoje kopačke sa meča protiv Portugala.

Potom se pridružio Luka Jović koji je donirao dva svoja potpisana dresa, jedan iz Reala i jedan iz Ajntrahta, a na aukciji su i bili i dresovi nekadašnjih kapitena Crvene zvezde i Partizana Nenada Milijaša i Saše Ilića.

Dres Saše Ilića prodat je za 90.000 dinara, dres Nenada Milijaša za 62.000, Jovićev dres iz Reala za 35.000, a iz Ajntrahta za 45.600.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Postani i ti milioner: Registruj se, uzmi bonus i prepiši VIKEND TIKET!

I ovog vikenda očekuje nas pravi fudbalski spektakl, ništa manji nego prethodnih dana kada smo uživali u Ligi šampiona...

POVEZANE OBJAVE