Košarkaši Partizana se vakcinisali protiv korone [VIDEO]

Košarkaši Partizana i članovi stručnog štaba vakcinisali su se u ponedeljak protiv koronavirusa na Institutu dr Milan Jovanović Batut.

Iskoristili smo prvi pogodan trenutak za vakcinaciju igrača i članova stručnog štaba, što smatramo veoma važnim kako za svakoga od njih pojedinačno, tako i pred nastavak sezone. Istovremeno, želimo da ovim činom pozovemo sve naše sugrađane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i svoju okolinu i pomognu čitavom društvu da što pre pobedimo ovu pandemiju, odnosno vratimo se normalnom životu. Ovom prilikom, želim da se u ime KK Partizan zahvalim Institutu ‘dr Milan Jovanović Batut’ i VD direktorki, dr Verici Jovanović na tome što su nam nebrojeno puta od početka pandemije izašli u susret i pomagali da što lakše prebrodimo sve komplikacije koje nam je pandemija donela. Saradnja koju imamo sa Institutom, ove sezone nam je bila od neprocenjivog značaja, rekao je predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Crno-beli su iskoristili pauzu pauzu u ABA ligi iskoristili za imunizaciju ekipe, a pokazavši i društvenu odgovornost, kao i primer navijačima i svim ostalim građanima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Jokić sa saigračem ostvario veliko dostignuće po prvi put u istoriji!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Lejkerse i u trećoj utakmici na startu plejofa i tako se nalaze nadomak pobede...

POVEZANE OBJAVE