Lalatović: Predsednik Vojvodine može da bude i moj otac, neću ostati u klubu

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović još jednom je ponovio da neće ostati u ovom klubu po isteku ugovora na kraju sezone.

Njegova ekipa je savladala Zlatibor u ponedeljak sa 2:1 i vratila se na treće mesto u Super ligi Srbije.

Čestitam igračima Zlatibora na dobroj utakmici. Branili su se veoma organizovano, pretili iz kontri, ali mi smo ipak uspeli da pobedimo i vratimo se na tu treću poziciju posle pada na četvrto mesto. Iako smo izborili plasman u Evropu 10 kola pre kraja, bila je to tragedija za neke i nekima je očigledno smetalo što smo pali za jedno mesto – rekao je Lalatović.

Dobro je poznato da Lalatović nema dlake na jeziku, pa je otkrio da jedan deo uprave želi da on ostane, a drugi ne.

– Žao mi je što su neki novinari protiv mene i onoga što ja kažem, odnosno zabranjeno im je da napišu šta ja pričam. Video sam naslov da sam ja protiv uprave kluba, a ja to nisam rekao, već da me jedan deo uprave kluba želi, a drugi ne. Žele me ljudi poput Bajatovića i Aproa, a ne onaj deo koji polaže račune predsedniku države. Zato ne želim da se piše da sam ja ,,nečiji” trener, ja sam svoj trener. Moj predsednik kluba kada dođe i kada mu zatražimo nešto, on kaže da mora da prvo da se obrati Bajatoviću… Onda tako predsednik kluba može da bude i moj otac – iskren je Lalatović.

Trener ,,lala” je još jednom ponovio da ima želju da ostane u Novom Sadu, ali da to neće uraditi zbog pojedinih ljudi. Takođe, istakao je da se o njegovim poduhvatima ne piše onoliko koliko bi trebalo.

Želim da ostanem, ali neću ostati… Žao mi je što sada nemam statistiku ovde da pročitam šta sam ja uradio za Vojvodinu. Kada nešto urade treneri Zvezde i Partizana o tome svi piše, a o mojim statitikama, koje su ogromne – ne. Niko za 100 godina neće uraditi ono što sam ja ovde. Još jednom, ja neću ostati ovde, zahvalio bih se Ljubi Apru i Bajatoviću na podršci. Pojedini ovde u klubu ne znaju ni da ima 11 igrača u startnoj postavi jednog tima. Oni meni pričaju onda o fudbalu…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZBOG GOSTUJUĆIH NAVIJAČA: Neočekivan potez jednog od vlasnika File

Košarkaši Filadelfije gube od Njujorka sa 3:2 u seriji prve runde plej-ofa NBA lige. Već u noći između četvrtka i...

POVEZANE OBJAVE